title image

Klantenservice

Waarmee kunnen wij je helpen?

 

Hier vind je informatie over de meest voorkomende onderwerpen. Heb je toch geen antwoord op je vraag kunnen vinden? Neem dan contact met ons op…

CONTACT

Alle onderwerpen op een rij!

Cadeaubonnen

Geef een cadeau naar keuze met de Mardid Mode Cadeaubon! Met de cadeaubon kun je iemand laten stralen van geluk. Hij is te besteden aan alles op het gebied van fashion en accessoires in onze winkel.

Punten Sparen & Inleveren

Bij alle artikelen die niet afgeprijsd zijn kunt u punten sparen. Bij elke 25,00 euro spaart u 1 punt. En voor elke 10 punten krijgt u weer 12,50 euro korting!

Betalen met OnsCadeautjeBrunssum

OnsCadeautjeBrunssum is een lokale cadeaukaart. Je kunt de kaart besteden bij alle aangesloten ondernemers in Brunssum. Dat zijn er een hele hoop, waaronder Mardid Mode! Ideaal om iemand cadeau te doen. Want de keuze is reuze, inzetbaar op zoveel verschillende plekken in Brunssum!

 

Door een kaart te kopen draag jij als Brunssumer je steentje bij aan onze Brunssumse ondernemers en onze lokale economie. Natuurlijk draag je er ook je trots voor Brunssum mee uit. Het is dus echt een Win/Win situatie!